Voordelig starten en net zo voordelig doorgroeien met onze inruilgarantie.
Op alle gitaren en basgitaren tot €200,00 krijg je bij ons naast de fabrieksgarantie ook onze unieke 2 jaar inruilgarantie. Hiermee kun je binnen twee jaar heel voordelig de overstap maken naar een gitaar uit de hogere klasse. Je krijgt voor je oude gitaar namelijk altijd weer 60% van het aankoopbedrag terug aan inruil.

Voorwaarden en kleine lettertjes.
Die zijn er eigenlijk niet. Zo gaan we echt niet zeuren als je terugkomt om je gitaar in te ruilen over een krasje of een deukje. We hebben liever dat je een gitaar komt inruilen waar veel op is gespeeld, dit mag dan ook best te zien zijn.

Hoe werkt het?
Je wilt beginnen met gitaarspelen maar daar niet direct heel veel geld aan uitgeven want je wil eerst eens gaan ontdekken of het iets voor je is. Even voor het rekengemak, je koopt een startersgitaar van €100,00 bij ons om lekker aan de slag te gaan. Binnen twee jaar besluit je een gitaar uit een hogere klasse aan te schaffen omdat gebleken is dat gitaarspelen je nieuwe hobby is en je toe bent aan een beter instrument.  Je koopt bij ons een gitaar van €250,00, voor je oude gitaar krijg je dus weer €60,00 terug aan inruil. Zo kost je nieuwe gitaar nog maar €190,00.

Inruilen van een gitaar of bas die niet bij ons gekocht is.
Ook dat is natuurlijk mogelijk, we doen altijd ons uiterste best om de beste deal voor je te maken. Neem je oude gitaar mee naar onze winkel en we vertellen je direct de inruilwaarde. Wil je meer informatie over het inruilen van je bas of gitaar kijk dan even op deze pagina.
Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen via Whatsapp, telefonisch of via de mail.