Music Department, een beetje eigenwijs.
Een kleine muziekwinkel midden in het Centrum van Dordrecht met als specialisatie gitaren. Geen dozen schuiven via het internet maar nog gewoon net als vroeger een winkel waar je ook met vragen terecht kunt. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte instrumenten kun je bij ons ook terecht voor service en reparaties aan je gitaar of basgitaar. En dan niet zoals in de meeste gevallen bij veel "grootgrutters" weken moeten wachten voordat je weer muziek kunt maken, in de regel is je reparatie dezelfde dag nog klaar. Zo doen wij dat!

Heel blij met onze grote concurrenten! 
Voor ons dagelijkse kost, nieuwe gitaren afstellen die op het internet gekocht zijn bij de grote concurrenten maar waar niet op te spelen is. Niet zo raar als je bedenkt dat de gitaar waarschijnlijk zo uit een magazijn komt zonder dat er ook maar iets aan de afstelling is gedaan of zelfs gecontroleerd is of er beschadigingen of defecten aan zitten. Verzendlabel er op en weg ermee! Eenmaal in je bezit kom je er vaak achter dat er niet op te spelen is, zeker niet als je een starter bent. Breng je de gitaar bij ons voor een servicebeurt dan verzekeren we je dat je dezelfde dag een goed klinkende en bespeelbare gitaar hebt. 

Gratis servicebeurt binnen één jaar.
Koop je je nieuwe gitaar bij ons dan ben je er zeker van dat je een goed te bespelen instrument krijgt. Iedere gitaar die bij ons binnenkomt gaat eerst even op de werkbank voor een afstelbeurt zodat we er zeker van zijn dat alles in orde is. Je mag met je nieuwe gitaar binnen een jaar nog een keer terugkomen voor een gratis servicebeurt t.w.v. €29,95. We reinigen je gitaar volledig, stellen hem weer helemaal af en zetten er natuurlijk een nieuwe set snaren voor je op. 

Voordelig starten, voordelig doorgroeien.
Op alle gitaren tot €200,00 krijg je naast de fabrieksgarantie ook onze unieke inruilgarantie. Zo kun je binnen twee jaar heel voordelig de overstap maken naar een gitaar uit een hogere klasse. Je krijgt voor je oude gitaar altijd weer 60% terug aan inruil!

In de winkel of in de webshop kopen?
Natuurlijk hebben we veel liever dat je je producten bij ons koopt maar beloftes als "morgen in huis" en "gratis retour" zal je bij ons niet tegenkomen. Zoals gezegd, een gitaar of basgitaar gaat bij ons eerst even op de werkbank voordat we hem aan je verzenden zodat we zeker zijn dat het goed is. Daarom is ook de kreet "gratis retour" overbodig, we gaan ervanuit dat je hem helemaal niet wil terugsturen. Mocht dit wel het geval zijn dan gaan we je natuurlijk helpen.

Patrick Zappeij
Music Department Dordrecht

Music Department Dordrecht
BTW ID nummer: NL002029316B68
KvK nummer: 75163128