• verzendkosten €4,95 gratis v.a. €50,00
  • winkel 5 dagen per week geopend
  • gitaar reparatie & service
  • laatste zondag v/d maand koopzondag

In het centrum van Dordrecht kun je parkeren in de parkeergarages, op straat met invoer van kenteken of gratis op het parkeerterrein Weeskinderendijk.  De parkeergarages worden aangegeven op routeborden waarop staat of er nog vrije parkeerplaatsen zijn.

Dichtstbijzijnde parkeergarage
Garage Visstraat is midden in het centrum gelegen, op zeer korte loopafstand (150 meter) van onze winkel. De parkeergarage heeft 155 parkeerplaatsen en de maximale doorrijdhoogte is 2,05 meter.

Het parkeertarief is € 1,00 per 27 minuten en evt. een gedeelte van elke volgende 27 minuten. Het maximale dagtarief is €18,- en een verloren kaart €28, –

Parkeergarage Achterom
Garage Achterom is prima gelegen voor een bezoek aan de binnenstad. Midden in het centrum, om de hoek van VVV Dordrecht en alle winkels. De garage is zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend (in de avond en nacht toegang met uw parkeerkaartje). De maximale doorrijhoogte van deze garage is 2,0 meter.

Met bus of trein
De Merwede Lingelijn van QBuzz en de treinen van NS stoppen op Centraal Station Dordrecht. Het centrum ligt op slechts 5 minuten loopafstand en het busstation van Qbuzz ligt naast het centraal station. Hier vertrekken alle stads- en streekbussen. Lijn 10 vervoert je vanaf hier in enkele minuten naar de binnenstad.

Met de boot
Dordrecht ligt op een eiland en is omgeven door water. De Waterbus vaart tussen Dordrecht, de Drechtsteden, Rotterdam en de Biesbosch. Fietsen mogen gratis mee aan boord. De Waterbus naar Zwijndrecht vertrekt vanaf de Hooikade en alle andere lijnen vanaf de Merwekade. Je kunt betalen met de OV-chipkaart of contant. Vanaf Brabant is het eiland van Dordrecht bereikbaar met veerpont De Biesbosch. Met je eigen boot ben je van harte welkom in één van de jachthavens.

Download hier de stadsplattegrond van Dordrecht.