Je gitaar of basgitaar weer als nieuw voor heel weinig geld!
Breng hem en je zult hem niet meer herkennen! Die oude gitaar die je op zolder hebt staan waar je nu eindelijk eens op wil gaan spelen maar ja, de snaren lijken wel prikkeldraad. Of de oude basgitaar van pa die al jaren niets meer staat te doen, wij maken hem weer toonbaar en bespeelbaar voor je. Natuurlijk kun je ook als geoefend gitarist bij ons terecht voor onderhoud van je instrument. Bij een servicebeurt pakken we echt alles grondig aan. Zo verwijderen we alle vuil van lakwerk, toets en mechanieken, poetsen we de hele body netjes op en voorzien we hem van een beschermende laklaag. Ook het fretwerk dat vaak vol zit met vuil nemen we helemaal onder handen, na het reinigen polijsten we iedere fret zodat je je haar erin kunt kammen. Ook het afstellen van de hals, het monteren van een nieuwe set snaren, intoneren, afstellen en heel veel liefde voor je instrument zijn bij de prijs inbegrepen!
Een servicebeurt voor een akoestische of elektrische gitaar kost slechts €29,95, voor 12 snarige gitaren en elektrische gitaren met Floyd Rose systemen is de prijs €39,95 en voor een basgitaar kost een servicebeurt €49,95.

Je kunt gewoon naar onze winkel komen met instrument maar wil je het instrument binnen anderhalf uur weer komen ophalen, reserveer dan even online.