Je klassieke of westerngitaar weer als nieuw voor €29,95, breng hem bij ons en je zult hem niet meer herkennen.
Net als je fiets, je auto en je CV ketel heeft ook je akoestische gitaar zo nu en dan wat onderhoud nodig om hem in goede conditie te houden. Breng je de gitaar bij ons voor een servicebeurt dan nemen we alle belangrijke zaken grondig onder handen. Zo reinigen en polijsten we het fretwerk, krijgt het fretboard (toets) een behandeling met lemon-oil om het hout te reinigen en te voeden. Ook al het lakwerk krijgt een opfrisbeurt, na het polijsten van de lak voorzien we de gitaar van een beschermende waslaag waardoor vuil en vet zich minder snel zal hechten. Als de gitaar optisch weer helemaal in orde is gaan we beginnen met de bespeelbaarheid en de afstelling. Zo monteren we een nieuwe set snaren, stellen we de hals af (indien nodig) en zorgen we ervoor dat de gitaar een zo laag mogelijke actie (afstand tussen de snaren en de toets) krijgt. 

Standaard gebruiken we bij een servicebeurt snaren van gerenommeerde merken zoals Roto Sound, Ernie Ball of Martin. Wil je liever een set gecoate snaren die veel langer meegaan en langer hun toon behouden? Voor een meerprijs van €13,50 monteren we een set Elixir gecoate snaren. 
Wil je liever een set van je eigen snaren gemonteerd hebben dan kan dat natuurlijk ook maar let op, gebruikte sets of imitatie snaren van een goedkope Chinese website monteren we niet.

Vandaag brengen, in de meeste gevallen vandaag weer ophalen.
We gaan je natuurlijk geen dagen of weken zonder instrument laten zitten, een servicebeurt voeren we in de meeste gevallen dezelfde dag uit. Zodra je instrument klaar is ontvang je van ons automatisch een email dat je de gitaar kunt komen halen. Wil je de gitaar dezelfde dag weer op komen halen dan is het verstandig om online te reserveren. 

Geen vervelende verrassingen achteraf.
Nu kan het natuurlijk voorkomen dat je gitaar wat meer nodig heeft dan een standaard servicebeurt, dit laten we je direct weten als je het instrument komt brengen en spreken direct een prijs met je af.