Een servicebeurt voor je elektrische gitaar voor slechts €29,95 en binnen twee dagen klaar.
Zo af en toe heeft je elektrische gitaar wat zorg en liefde nodig om hem in topconditie te houden. Je kunt er natuurlijk gewoon een nieuwe set snaren opzetten maar het is verstandig om zo af en toe de boel eens grondig aan te pakken. Vuil en vet zetten zich af op de toets (fretboard) en ook de frets worden ruw en dof na verloop van tijd waardoor je ook veel minder lang met je snaren doet. Ook de instellingen van de brugzadels en de hals verlopen met de tijd waardoor de actie (afstand tussen de snaren en het fretboard) te hoog of te laag is waardoor de gitaar lastig te bespelen is. Breng je de gitaar bij ons voor een servicebeurt dan pakken we al deze zaken aan. Reinigen, poetsen, afstellen en natuurlijk een hele nieuwe set snaren en dat allemaal voor nog geen drie tientjes!
Heb je haast omdat je de gitaar eigenlijk niet kunt missen? Reserveer dan online, je kunt hem dan dezelfde dag weer ophalen.

Standaard gebruiken we bij een servicebeurt snaren van gerenommeerde merken zoals Roto Sound, Ernie Ball of Martin. Wil je liever een set gecoate snaren die veel langer meegaan en langer hun toon behouden? Voor een meerprijs van €8,50 monteren we een set Elixir gecoate snaren.
Wil je liever een set van je eigen snaren gemonteerd hebben dan kan dat natuurlijk ook maar let op, gebruikte sets of imitatie snaren van een goedkope Chinese website monteren we niet. 


Weten waar je aan toe bent of speciale wensen?
Nu kan het zijn dat je gitaar meer mankementen heeft die verholpen moeten worden. Krakende potmeters, een element dat niet werkt of bijvoorbeeld een defect stemmechaniek, ook dan kun je bij ons terecht. We laten je altijd v.t.v. weten wat de totale reparatie gaat kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Let op!
Voor een servicebeurt voor elektrische gitaren met een zwevende tremolo zoals Floyd Rose systemen rekenen we een meerprijs van €10,00

Goed en razendsnel, waar vind je het nog?
Muziekwinkels zijn al erg schaars maar muziekwinkels waar je ook terecht kunt voor een snelle en betaalbare reparatie kom je bijna helemaal niet meer tegen. Breng hem bij ons en binnen twee dagen (vaak zelfs dezelfde dag) kun je hem weer komen ophalen. Zodra je reparatie klaar is krijg je van ons automatisch een email met de melding dat je instrument klaar is, zo doen wij dat!