Aanrader!

Servicebeurt Akoestische Gitaar

€ 29,95
Aanrader!

Servicebeurt Akoestische Gitaar

€ 29,95

Je klassieke of westerngitaar weer als nieuw voor €29,95, breng hem bij ons en je zult hem niet meer herkennen.

Net als je fiets, je auto en je CV ketel heeft ook je akoestische gitaar zo nu en dan wat onderhoud nodig om hem in goede conditie te houden. Breng je de gitaar bij ons voor een servicebeurt dan nemen we alle belangrijke zaken grondig onder handen. Zo reinigen en polijsten we het fretwerk, krijgt het fretboard (toets) een behandeling met lemon-oil om het hout te reinigen en te voeden. Ook al het lakwerk krijgt een opfrisbeurt, na het polijsten van de lak voorzien we de gitaar van een beschermende waslaag waardoor vuil en vet zich minder snel zal hechten. Als de gitaar optisch weer helemaal in orde is gaan we beginnen met de bespeelbaarheid en de afstelling. Zo monteren we een nieuwe set snaren, stellen we de hals af (indien nodig) en zorgen we ervoor dat de gitaar een zo laag mogelijke actie (afstand tussen de snaren en de toets) krijgt. 

Vandaag brengen, morgen weer ophalen.
We gaan je natuurlijk geen dagen of weken zonder instrument laten zitten, een servicebeurt voeren we in de meeste gevallen dezelfde dag uit. Zodra je instrument klaar is ontvang je van ons automatisch een email dat je de gitaar kunt komen halen.

Geen vervelende verassingen achteraf.
Nu kan het natuurlijk voorkomen dat je gitaar wat meer nodig heeft dan een standaard servicebeurt, dit laten we je direct weten als je het instrument komt brengen en spreken direct een prijs met je af. 

Aanrader!

Servicebeurt Elektrische Gitaar

€ 29,95
Aanrader!

Servicebeurt Elektrische Gitaar

€ 29,95

Een servicebeurt voor je elektrische gitaar voor slechts €29,95 en binnen twee dagen klaar.

Zo af en toe heeft je elektrische gitaar wat zorg en liefde nodig om hem in topconditie te houden. Je kunt er natuurlijk gewoon een nieuwe set snaren opzetten maar het is verstandig om zo af en toe de boel eens grondig aan te pakken. Vuil en vet zetten zich af op de toets (fretboard) en ook de frets worden ruw en dof na verloop van tijd waardoor je ook veel minder lang met je snaren doet. Ook de instellingen van de brugzadels en de hals verlopen met de tijd waardoor de actie (afstand tussen de snaren en het fretboard) te hoog of te laag is waardoor de gitaar lastig te bespelen is. Breng je de gitaar bij ons voor een servicebeurt dan pakken we al deze zaken aan. Reinigen, poetsen, afstellen en natuurlijk een hele nieuwe set snaren en dat allemaal voor nog geen drie tientjes!

Weten waar je aan toe bent of speciale wensen?
Nu kan het zijn dat je gitaar meer mankementen heeft die verholpen moeten worden. Krakende potmeters, een element dat niet werkt of bijvoorbeeld een defect stemmechaniek, ook dan kun je bij ons terecht. We laten je altijd v.t.v. weten wat de totale reparatie gaat kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Goed en razendsnel, waar vind je het nog?
Muziekwinkels zijn al erg schaars maar muziekwinkels waar je ook terecht kunt voor een snelle en betaalbare reparatie kom je bijna helemaal niet meer tegen. Breng hem bij ons en binnen twee dagen (vaak zelfs dezelfde dag) kun je hem weer komen ophalen. Zodra je reparatie klaar is krijg je van ons automatisch een email met de melding dat je instrument klaar is, zo doen wij dat!