SX Elektrische Gitaren | Betaalbare topkwaliteit

Een merk dat we heel graag verkopen vanwege de constante hoge kwaliteit en de goede afwerking van de gitaren, SX Guitars. Waar de grote merken met hun goedkope modellen de plank nogal eens mis slaan en meer gaan voor de merknaam op de gitaar dan voor de kwaliteit van de gitaar, weten ze bij SX Guitars vanaf het goedkoopste model wel gewoon kwaliteit te leveren. 

Zo vanuit de doos stemmen en spelen, ONZIN!
Een elektrische gitaar (ook een SX) heeft net als een fiets die zo uit de doos komt even wat zorg nodig. Ook heeft hij vaak een verre reis gemaakt en ligt alweer een tijdje in een of ander magazijn met wisseling van temperatuur en vochtigheid. In de fabriek is er natuurlijk wel iets aan de afstelling gedaan maar dit is zeer minimaal bij de goedkopere gitaren en kan vaak veel beter. Je komt ook budgetgitaren tegen waar eigenlijk niets aan is af te stellen omdat de gebruikte hardware (brugzadels, tremolo e.d.) van dermate slechte kwaliteit zijn dat het weinig zin heeft. Bij alle SX gitaren is het met de hardware dik in orde maar de afstelling nemen we voor dat je nieuwe gitaar met je meegaat nog even onder handen, gewoon omdat het beter kan. Zo stellen we de actie (afstand tussen de hals en de snaren) zo licht mogelijk voor je af, stellen de veren van het tremolo systeem (bij Stratocaster modellen) af en zorgen natuurlijk dat de hals goed is afgesteld. Zo doen wij dat!

Voor starters en gevorderde gitaristen.
Eigenlijk voor iedere gitarist is er wel een model in het ruime assortiment van SX Guitars. Van voordelig Stratocaster of Telecaster model om mee te starten tot een Les Paul Custom model om het podium mee op te gaan en alles daar tussen in. Hieronder zie je een overzicht van alle modellen in het assortiment van SX Guitars.

Nog even dit.
Koop je je nieuwe SX Guitar bij Music Department Dordrecht dan krijg je iets meer dan bij een ander. Zo stellen we de gitaar eerst helemaal perfect voor je af en contoleren we of alles werkt zoals het moet. Binnen één jaar mag je een keer terugkomen voor een gratis servicebeurt t.w.v. €29,95. We stellen de gitaar dan weer helemaal voor je af, reinigen en voeden het hout en zetten er natuurlijk een nieuwe set snaren op. Ook krijg je op iedere SX gitaar onze unieke 2 jaar inruilgarantie waarmee je binnen twee jaar heel voordelig kunt doorgroeien naar een gitaar uit een hogere klasse.
Mocht je online bestellen, het verzenden is gratis!