Je wil een gitaarband (strap) aan je westerngitaar monteren maar...... er zit helemaal geen bevestigingspunt aan de voorkant. Bij veel gitaren is alleen aan de bodykant een strapknob gemonteerd dus moet je de band vastzetten met een veter onder de snaren door aan de kop van de gitaar. Een stuk handiger en comfortabeler is een extra strapbutton monteren maar pas op, je kunt niet zomaar gaan boren en schroeven dus wees voorzichtig. Durf je dit projectje zelf niet aan dan breng je hem toch gewoon even bij ons. In de meeste gevallen kun je de gitaar direct weer meenemen.

Tip!
In onze winkel hebben we een groot assortiment gitaarbanden, van eenvoudig nylon tot hoogwaardig leder en alles daar tussen in. Nieuw in het assortiment zijn de straps met geïntegreerd locking systeem. Deze straps kunnen niet losschieten van de knop, hiermee voorkom je schade en een hoop gitaarleed. 

Straplocks

Onherstelbare schade aan je elektrische gitaar of basgitaar omdat de strap losschiet? Dit is eenvoudig te voorkomen door een set straplocks te monteren. Door dit systeem kan je gitaarband niet meer losschieten van het instrument.

Is montage zelf te doen?
Iedereen die een beetje handig is zou probleemloos een set straplocks moeten kunnen monteren. Het kan wel eens voorkomen dat er wat aanpassingen nodig zijn die iets verder gaan maar ook dit is geen hogere wiskunde.

Durf je het zelf niet aan of heb je er geen zin in?
Dan breng je de gitaar of bas toch gewoon bij ons, voor slechts €17,50 (inclusief materiaal en montage) ben je helemaal klaar. Laat je het instrument direct een servicebeurt geven dan betaal je slechts €10,00 voor de montage van de straplocks.