Slecht afgesteld, niet op te spelen, lakschade of een upgrade? Breng hem en we fixen het!
Of je nu een goedkope of juist een hele dure gitaar hebt, af en toe heeft hij onderhoud nodig en vaak kan het met de afstelling ook nog een stuk beter. Zelfs als ze nieuw uit de doos komen laat de afstelling vaak te wensen over. Bij een budgetgitaar is dat niet heel gek, hij is sneller in elkaar gezet dan afgesteld  en tijd is geld. Maar zelfs een budgetgitaar hoeft helemaal niet slecht te zijn, als het een goed stuk hout is en alles is recht en goed gemonteerd kun je voor weinig geld heel veel verbeteren waardoor je ineens een hele andere gitaar hebt. Ook de betere en zelfs topklasse gitaren hebben regelmatig onderhoud nodig, verzorging van het hout, voeden van het fretboard, afstellen van de hals en nog veel meer, allemaal zaken die er bij horen om je gitaar in topconditie te houden. Weet je zelf veel van gitaren dan is onderhoud en het afstellen vaak goed zelf te doen, weet je er te weinig van dan kun je het beter niet zelf proberen om onherstelbare schade te voorkomen. 

Voor zowel onderhoud, afstellen, reparatie of customizen kun je bij ons terecht. Geen onverwachte kosten of uitlopende reparatietijd, je weet vooraf precies wat je moet betalen en wanneer je de gitaar of bas weer op kunt halen. Kleine reparaties en servicebeurten doen we in de meeste gevallen direct.

Tip! Plan hier je afspraak in, zo ben je er zeker van dat je instrument dezelfde dag weer klaar is.

Je gitaar weer als nieuw voor slechts €29,95
Breng hem en je zult hem niet meer herkennen! Die oude gitaar die je op zolder hebt staan waar je nu eindelijk eens op wil gaan spelen maar ja, de snaren lijken wel prikkeldraad. Bij een servicebeurt pakken we echt alles grondig aan. Zo verwijderen we alle vuil van lakwerk,  toets en mechanieken, poetsen we de hele body netjes op en voorzien we hem van een beschermende laklaag. Ook het fretwerk dat vaak vol zit met vuil nemen we helemaal onder handen, na het reinigen polijsten we iedere fret zodat je je haar erin kunt kammen. Ook het afstellen van de hals, het monteren van een nieuwe set snaren en heel veel liefde voor je instrument zijn bij de prijs inbegrepen! Klik hier voor meer info.

Snaarkeuze: Je kunt kiezen tussen verschillende diktes en merken snaren van o.a. Ernie Ball, Rotosound, Darco of tegen een kleine meerprijs Elixir gecoate snaren. Wil je liever een set van je eigen snaren gemonteerd hebben dan kan dat natuurlijk ook maar let op, gebruikte sets of imitatie snaren van een goedkope Chinese website monteren we niet.

Gebroken hals? Niet gelijk weggooien, we kunnen heel veel.
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je gitaar op de grond terecht komt omdat iemand er tegenaan loopt bijvoorbeeld. In veel gevallen gaat het goed maar komt hij precies op de kop terecht dan is de kans groot dat hij breekt. De afgelopen jaren zijn we de meest gekke breuken tegengekomen en zelfs als de klant dacht "ik gooi hem maar weg" konden wij hem repareren. Weet je dat in sommige gevallen dit gewoon onder je inboedelverzekering valt?
Ook hier laten we je v.t.v. precies weten of het te repareren is en wat het gaat kosten en natuurlijk wanneer je er weer op kunt spelen. Klik hier voor meer info.