Een kraakje bij het draaien aan een van de potmeters, een element schakelaar die er af en toe geen zin heeft of een input die het doet als hij er zin in heeft. Herken je één van deze klachten of heb je gitaartechnisch andere problemen? Kom even langs met je gitaar, zolang er geen rook uit komt lijkt het probleem vaak groter dan het is.
Wist je trouwens dat veel budget elektrische gitaren prima gebouwd zijn maar veel beter zouden kunnen klinken met wat eenvoudige aanpassingen in de elektronica. Alleen al het verschil tussen een paar CTS potmeters en de vaak standaard gemonteerde pots zijn goed hoorbaar en merkbaar in de bediening van je gitaar. Bij veel goedkope pots merk je nauwelijks verschil tussen stand 1 t/m 7 en dan ineens staat je gitaar te hard. Met een CTS pot hoor je verschil tussen alle standen en kun je veel nauwkeuriger je geluid regelen. Daarbij is de kans op storing en uitval ook nog eens veel minder. Duur? Helemaal niet, kom maar eens langs met je gitaar dan vertellen we je alles. 

Je hebt een gitaar gevonden helemaal naar je smaak maar........ de sound kan beter. Een paar betere elementen, betere bedrading en pots doen wonderen! Durf je dit soort klusjes aan je gitaar zelf niet aan? Breng je hem toch gewoon bij ons. 

Heb je hele speciale wensen dan kun je natuurlijk ook even een mailtje sturen. Als je zelf al elementen hebt die geïnstalleerd moeten worden laat ons dan ook even weten om welk merk en type elementen het gaat. Zo kunnen we je een vrij nauwkeurige prijsopgave geven. Een paar foto's van de gitaar zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!