Basgitaren & Bass Packs

En ruim assortiment basgitaren voor zowel starters als gevorderde bassisten. Of je nu een basgitaar in onze webshop of in onze winkel te Dordrecht koopt, de service blijft hetzelfde.

Let op!
Momenteel zijn de SX Basgitaren erg slecht leverbaar en hebben we een zeer beperkte voorraad. Begin juli komt er een hele nieuwe zending binnen en zijn de meeste modellen weer uit voorraad leverbaar. Wil je meer informatie m.b.t. de levertijden dan kun je natuurlijk altijd even mailen, Appen of bellen. 

Voordat we een bas afleveren krijgt hij eerst een servicebeurt en lopen we alles even na. Zelfs een bas nieuw uit de doos heeft vaak even wat aandacht nodig m.b.t. de afstelling. In de fabriek is er wel iets aan gedaan maar met hele ruime marges en kan vaak veel beter. Het instrument heeft ook een lange reis gemaakt met veel wisselingen van temperatuur dus een complete check en afstelbeurt is geen overbodige luxe. Zo doen wij dat!

Service & Garantie.

Naast de fabrieksgarantie krijg je ook onze unieke 2 jaar inruilgarantie waarmee je binnen twee jaar heel voordelig kunt doorgroeien naar een bas uit de hogere klasse. Lees hier alles over onze inruilgarantie.