Sire Larry Carlton Series | Om stil van te worden.......

Deze serie gitaren heeft één groot probleem, ze zijn niet altijd even makkelijk leverbaar en dat is niet heel raar. De Larry Carlton Series van Sire Guitars zijn werkelijk fantastisch gebouwd en afgewerkt en doen ook wat betreft de sound echt niet onder voor die veel duurdere Gibsons, Fenders en noem alle grote merken maar op. Bij eigenlijk alles aan deze gitaar is gekozen voor het beste, het hout, het fretwerk en de hardware alles klopt.

Eindelijk iets nieuws waar je wat aan hebt.
Vele merken komen steeds met vernieuwingen waar je eigenlijk niet zo veel aan hebt, ze zijn even leuk maar of ze nou zo handig zijn. Sire Guitars heeft de hals van de gitaren uitgevoerd met een fretboard met het zogenaamde "rolled fingerboard" systeem. De randen van de hals en de toets zijn afgerond met als resultaat een heerlijke bespeelbaarheid en super gladde frets. 

Alnico elementen
Bij alle modellen uit de serie is ook voor de pick-ups gekozen voor topkwaliteit, iedere gitaar is uitgevoerd met Alnico elementen. Ook de schakelaars en potmeters zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit en dat is wel eens anders bij gitaren in deze prijsklasse.

Kom je er toch een proberen?
Ben je opzoek naar een nieuwe gitaar en wil je echt iets moois en goeds dan mag je de Larry Carlton Series eigenlijk niet overslaan in je zoektocht. Je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om er op je gemak wat te komen testen. Je kunt online een afspraak inplannen, een mailtje sturen, even een Appje of Facebook berichtje maar bellen mag natuurlijk ook. Het nummer is 078-7990005

Nog even dit.
Koop je bij ons je nieuwe Sire Larry Carlton elektrische gitaar dan krijg je iets meer dan bij een ander. Zo stellen we de gitaar eerst helemaal perfect voor je af en contoleren we of alles werkt zoals het moet. Binnen één jaar mag je een keer terugkomen voor een gratis servicebeurt t.w.v. €29,95. We stellen de gitaar dan weer helemaal voor je af, reinigen en voeden het hout en zetten er natuurlijk een nieuwe set snaren op. 

Ben je opzoek naar een Sire Larry Carlton model maar staat deze niet op onze website? Bel, mail of app ons even, grote kans dat we hem gewoon voor je kunnen bestellen.