Vinyl, 
Het is weer helemaal in, een plaatje draaien! Haal je oude platenspeler van zolder, zoek je koffer met LP's op en ga er eens lekker voor zitten. (moet je wel een platenspeler hebben natuurlijk maar ook daar kunnen we je aan helpen). Het draaien van vinyl is dan qua techniek niet zo makkelijk als een MP3, Spotify of Youtube , de beleving maakt alles goed.  Met het zien, voelen en vooral ruiken van de platenhoes komen vaak de herinneringen boven en de gesprekken los. En in plaats van naar nummer naar nummer te skippen, luister je gewoon weer eens een heel album en kom je erachter dat nummer zes van het album eigenlijk een geweldig nummer is. Ben je opzoek naar dat ene album dat je destijds hebt weggedaan of wil je gewoon weer een vinylcollectie aanleggen? Dan is het raadzaam om zo af en toe eens bij ons binnen te stappen, we hebben wekelijks nieuwe aanvoer gebruikte LP's en singles. 

Alle LP's uit de MD collectie zijn gecontroleerd en van zeer goede kwaliteit, deze LP's worden geleverd inclusief plastic beschermhoes.
MD collectie LP's: Per stuk €7,00 en 5 voor €25,00

Alle singles uit de MD collectie zijn eveneens gecontroleerd en ook deze worden geleverd inclusief plastic beschermhoes.
MD collectie singles: Per stuk €4,00 en 10 voor €25,00

De hele collectie tweedehands lp's en singles zullen binnenkort ook in de webshop te bestellen zijn.
Naast de MD collectie hebben we ook een groot aantal LP's en singles vanaf €1,00 per stuk.

 

Ben je opzoek naar een titel en kun je hem niet vinden? Vul onderstaand formulier in en we gaan voor je aan de slag.