Het is weer helemaal in, een plaatje draaien! Haal je oude platenspeler van zolder, zoek je koffer met LP's op en ga er eens lekker voor zitten. Het draaien van vinyl is dan qua techniek niet zo makkelijk als een MP3, Spotify of Youtube , de beleving maakt alles goed.

 

Met het zien, voelen en vooral ruiken van de platenhoes komen vaak de herinneringen boven en de gesprekken los. En in plaats van naar nummer naar nummer te skippen, luister je gewoon weer eens een heel album en kom je erachter dat nummer zes van het album eigenlijk een geweldig nummer is.

Ben je opzoek naar dat ene album dat je destijds hebt weggedaan of wil je gewoon weer een vinylcollectie aanleggen? Dan is het raadzaam om zo af en toe eens bij ons binnen te stappen, we hebben wekelijks nieuwe aanvoer gebruikte LP's en singles. 

 

Alle LP's zijn gecontroleerd en van zeer goede kwaliteit, deze LP's worden geleverd inclusief plastic beschermhoes.
Per stuk €3,50 en 5 voor €15,00

Heel veel singles zijn op zoek naar jou! Met ruim 3000 kandidaten in ons bestand moet er iets voor je tussen zitten. Zoek je iets uit de jaren 70 of 80 of ga je liever voor iets jongers?
Tijdelijk 25 singles voor €25,00 (krasvrij en inclusief PVC beschermhoes)

CreaTipje voor mensen met schaamte voor die ene foute LP die ze ooit hebben gekocht. Even drie minuten in de oven, over een schaal heen vouwen, hard laten worden en je hebt een chips schaal.